Hier start jouw
Broshuis carrière

Bekijk onze vacatures

Ask us
your question!

Jobs

Want to work for the best company in the region? We are looking for people who aim for the highest quality! View our open vacancies here.

BBL of BOL traject (NL)

Ben jij klaar voor een toekomst in techniek? Volg een BBL of BOL traject bij Broshuis waar je leert van vakmensen én direct geld gaat verdienen!
Thierry
ICT Manager

Jij bepaalt je eigen route

Thierry startte zijn carrière als lasser. "Meer dan 28 jaar ben ik werkzaam bij Broshuis. Als tiener kwam ik hier binnen en ik heb op meerdere afdelingen op de productie meegedraaid. Ik dacht altijd na over hoe ik iets sneller of slimmer kon aanpakken en dit werd opgemerkt door anderen. Zo ben ik steeds verder gegroeid en kreeg ik meer verantwoordelijkheden. Na 15 jaar kwam er een vacature op onze IT afdeling. Ik wist direct; dit is iets voor mij! Een grote hobby van mij is namelijk het sleutelen aan computers. Daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd op deze functie. Ik werd aangenomen en inmiddels zijn we 14 jaar verder! Ondertussen geef ik, met erg veel plezier, leiding aan onze IT afdeling." 

"Wat ik bijzonder vind aan Broshuis is dat er naast de juiste papieren, vooral gekeken wordt naar de persoon. Ik heb een grote groei van het bedrijf meegemaakt, maar de persoonlijke benadering is altijd in stand gehouden. Dit verlaagt ook de drempel bij het aangeven van behoeftes. Er is veel ruimte voor groei en ontwikkeling, maar je moet wel initiatief tonen. Heb je een goed idee? Geef het aan bij je leidinggevende en de kans is groot dat je dit mag uitvoeren. Innovatie is ontzettend belangrijk en het wordt zeer gewaardeerd als jij hier je steentje aan wil bijdragen." 

Bekijk alle vacatures

UITGELICHTE AFDELINGEN

Parts production

Ruw staal wordt hier voorbereid met de meest innovatieve 2D en 3D lasers! Zo zorgen we ervoor dat al het materiaal gereed is om bewerkt te worden.

ruwbouw

Alle onderdelen zijn voorbereid, nu is het taak om een kwalitatief goed en sterk product te lassen. Dit doen we met MIG-MAG las apparatuur.

conservering

In onze conserveringsstraat zorgen we ervoor dat de oplegger beschermd is. De straat is zo ingedeeld dat de oplegger in één keer volledig behandeld kan worden, op de meest ergonomische manier.

Engineering

Op deze afdeling worden de opleggers bedacht, ontworpen en doorontwikkeld. Ook wordt hier het productieproces voorbereid én begeleid.

Inkoop

Houd jij van een uitdaging? Met een grote diversiteit in materialen en een groot aantal internationale leveranciers ben je bij onze inkoop afdeling op het juiste adres.